hu en
2014. Augusztus 28. 14:02  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI INFÓ
Jöjjön ki Ön is az első villanyfényes bajnokinkra ebben a szezonban!

Ismét megyei derbi a Sóstói Stadionban, melyre érvényesek a 2014-15-ös Vidi-bérletek!

Az idei szezonban eddig még nyeretlen Puskás Akadémia FC látogat az OTP Bank Ligában egyedül száz százalékos csapatunk, a Vidi otthonába. Az NB I-ben eddig kétszer találkoztunk a felcsúti gárdával, és mindkét meccsen magabiztosan győzelmet arattunk. Szombaton este jöjjön ki Ön is a 20:30-kor kezdődő mérkőzésre, hiszen a 6. fordulóban a hatodik győzelmünket szerezhetjük meg, ráadásul ez lesz az első villanyfényes meccse csapatunknak az idei szezonban.

Jegyinfó

 

jó, ha tudja!
Érdemes elővételben megvásárolni a belépőt a PAFC elleni bajnokira, mert így nem kell sorban állnia a jegypénztáraknál, gyorsabban juthat be a Stadionba, és a mérkőzés megkezdésére biztosan elfoglalhatja a helyét, vagy családjával részt vehet a Gyereksarok ingyenes programjain.


Jegyeket online is vásárolhatnak, az árakról és a szektorbeosztásról az alábbi táblázat segítségével tájékozódhatnak. Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál! A gyermekek részére lehetőség van 500 forintért szezonbérletet is vásárolni, amivel elkerülhetik a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál. A Sóstói Stadion kapui 18.30-tól nyitnak augusztus 30-án.

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
   Külső 2/A pénztár: a mérkőzések előtt két órával
- Sóstói Stadion főpénztár: csütörtök-péntek 15-18-ig
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig)
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Tourinform iroda: Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház,  főszezon: (Július 1. - Augusztus 31.) Hétköznap: 9.00 – 18.00 Hétvégén: 10.00 – 18.00

 


Beléptetéssel kapcsolatos változások a Sóstói Stadionban
Klubunk csak névre szóló jegyet és bérletet értékesít a hazai bajnoki mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben jegyet vásárolnak, minden egyes mérkőzés előtt szükség lesz ezeknek az adatoknak a megadására a pénztárainknál. Az adatok helyességét a beléptetésnél a rendezőknek ellenőrizniük kell majd, tehát a jegyek, illetve bérletek mellett fényképes igazolványt is fel kell majd mutatnia szurkolóinknak. 

A személyes adatok megadásával kapcsolatos tudnivalók
Fontos, hogy az online felületen ugyanúgy szükséges a személyes adatok megadása, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten a szurkolók kizárólag bankkártyával tudnak majd fizetni. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott és kivágott jegyeken található adatokat is összevethetik a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.

Szurkolói buszok
Ezúttal is ingyenes buszok indulnak a város több pontjáról, a Sóstói Stadion felé 19.20-kor, vissza pedig 22.35-kor.

Az útvonalak:

1./Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út -- Király sor,Géza út --Széna Tér- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza/

(A Fehérvár Áruháznál nem állnak meg a buszok!)

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

Gyereksarok

Jöjjön el Ön is családjával a Sóstói Stadionba, ahol a mérkőzések izgalmas percein felül számos meglepetéssel és programokkal várjuk már a legkisebbeket is! A 20.30-kor kezdődő Vidi - PAFC bajnoki mérkőzés előtt 2 órával a gyerkőcök már találkozhatnak Stoplival és ismét lesz lufi hajtogató a MOL-tribün (D-szektor) fedett családi szektoránál - a Sóstói Stadionon belül - az erre a célra kialakított Vidi Gyereksaroknál! 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépő a Vidi hazai mérkőzéseire, de ha el akarja kerülni a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál, és az adatok megadásával járó kényelmetlenségeket, 500 forintért vásárolhat szezonbérletet részükre.

CÍMKÉK
2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
A Vidi öltözőjében jártam 16 - gyerekblog BLOG @ 2014. Szeptember 02.

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk tizenhatodik bejegyzésében Kutny Laura osztja meg a PAFC elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeit.

Két játékosunk a forduló válogatottjában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2014. Szeptember 01.

A PAFC ellen élete első NB I-es fejes gólját szerző Gyurcsó, illetve az új klubrekordot felállító Nikolics is ott van a forduló válogatottjában.

Klubrekord - Nikolics zsinórban hetedik bajnokiján volt eredményes STATISZTIKA @ 2014. Augusztus 30.

Válogatott támadónk a Puskásnak lőtt két góljával megdöntötte az eddig saját maga és André Alves által tartott hatmeccses sorozatot. 

Joan Carrillo: "Nagyon boldog vagyok, és elégedett a csapattal" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2014. Augusztus 30.

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

A Puskás ellen folytatódott a Vidi rekordsorozata VIDEOTON FC - PUSKÁS AKADÉMIA FC 3-0 (1-0) @ 2014. Augusztus 30.

Nikolics újabb csúcsot döntött meg és végleg beírta a nevét a Vidi történelmébe, Gyurcsó pedig úgy szerzett gólt, ahogy korábban még egyszer sem az élvonalban - megállít6atlanul robog előre a Vidi!

Benczés Miklós: "A Vidi elleni meccsre úgy tekintek, mint az első javítási lehetőségre" ELLEN-ÉRV @ 2014. Augusztus 30.

A PAFC vezetőedzőjét, Benczés Miklóst arról kérdeztük, milyen mérkőzésre számít szombat este csapatunk otthonában.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek