hu en
2014. Augusztus 30. 23:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: "Nagyon boldog vagyok, és elégedett a csapattal"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Joan Carrillo: "Ahogy arra számítottam, nagyon nehéz meccset játszottunk egy jó ellenféllel szemben. Már a mérkőzés elején is megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. A csapat azonban egész mérkőzésen győzelemre törően futballozott, és ez végül meghozta a gyümölcsét. Nagyon boldog vagyok, és elégedett a csapattal. A játékosok nagyon jó munkát végeznek hétről hétre, de legalább ilyen fontos szerepe van a szurkolóknak, akik minden meccsen fantasztikusan biztatnak bennünket, és ez óriási segítség a csapat számára."

Benczés Miklós: "Gratulálok a Vidinek! Tudtuk, hogy egy jó formában lévő csapat otthonába látogatunk, melyben kiváló futballisták játszanak, és nagyon együtt van a gárda. A mérkőzés folyamán végig olyan események történtek, amelyet nagyon gyorsan kellett lereagálnunk. Kényszerűségből többször is bele kellett nyúlni a meccsbe. Nem sikerült hiba nélkül azt játszanunk, amit elterveztünk, ez nyilván a Vidit is dicséri. Egy topformában focizó Vidi ellen több mint 60 percig emberhátrányban játszani nagyon nehéz. Voltak jó teljesítmények a csapatomban, ki kell emelnem Spandlert és Lorentzet, valamint elégedett vagyok Tamás Márk védőmunkájával is."

 

CÍMKÉK
Benczés Miklós 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
A Vidi öltözőjében jártam 16 - gyerekblog BLOG @ 2014. Szeptember 02.

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk tizenhatodik bejegyzésében Kutny Laura osztja meg a PAFC elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeit.

Két játékosunk a forduló válogatottjában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2014. Szeptember 01.

A PAFC ellen élete első NB I-es fejes gólját szerző Gyurcsó, illetve az új klubrekordot felállító Nikolics is ott van a forduló válogatottjában.

Klubrekord - Nikolics zsinórban hetedik bajnokiján volt eredményes STATISZTIKA @ 2014. Augusztus 30.

Válogatott támadónk a Puskásnak lőtt két góljával megdöntötte az eddig saját maga és André Alves által tartott hatmeccses sorozatot. 

A Puskás ellen folytatódott a Vidi rekordsorozata VIDEOTON FC - PUSKÁS AKADÉMIA FC 3-0 (1-0) @ 2014. Augusztus 30.

Nikolics újabb csúcsot döntött meg és végleg beírta a nevét a Vidi történelmébe, Gyurcsó pedig úgy szerzett gólt, ahogy korábban még egyszer sem az élvonalban - megállít6atlanul robog előre a Vidi!

Joan Carrillo: "Jobb csapat annál a Puskás, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat" 2014. Augusztus 30.

Vezetőedzőnket arról kérdeztük, milyen mérkőzésre számít szombat este.

Benczés Miklós: "A Vidi elleni meccsre úgy tekintek, mint az első javítási lehetőségre" ELLEN-ÉRV @ 2014. Augusztus 30.

A PAFC vezetőedzőjét, Benczés Miklóst arról kérdeztük, milyen mérkőzésre számít szombat este csapatunk otthonában.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek