hu en
2014. Szeptember 01. 16:39  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Két játékosunk a forduló válogatottjában

A PAFC ellen élete első NB I-es fejes gólját szerző Gyurcsó, illetve az új klubrekordot felállító Nikolics is ott van a forduló válogatottjában.

A hatodik forduló után is összeállította a csakfoci.hu a hétvége legjobb csapatát, amibe ezúttal két Vidi-játékos került be.

"Idén szinte nem volt olyan forduló, ahol ne átlagon felüli produkciót nyújtott volna. Ezúttal egy góllal és két gólpasszal vette ki a részét a Vidi sikeréből." - írja a sportoldal Gyurcsó teljesítményéről. "Sorozatban hetedik bajnoki mérkőzésén szerzett gólt, ami új Vidi-csúcs. Ráadásul most duplázott, így hét találattal vezeti a góllövőlistát." - ez pedig Nikolics értékelése.

A forduló válogatottja

Tujvel (Kecskemét) – Fiola (Paks), Heris (Újpest), Kovács G. (Paks), Korhut (DVSC) – Gyurcsó (Videoton), Poór (MTK), Pátkai (Győri ETO), Bertus (Paks) – Nikolics (Videoton), Balázs (Kecskemét)

CÍMKÉK
Gyurcsó Ádám Nikolics Nemanja 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek