hu en
2014. Február 17. 18:38  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Takács József / FourFourTwo
Scholes gólja lett 2013 negyedik legszebb találata Magyarországon

Fiatal játékosunk élete első NB I-es mérkőzésén megszerezte élete első NB I-es gólját, amelyet most a FourFourTwo magazin 2013 negyedik legszebb találatának választott meg.

2013. július 28-án, a Haladás ellen lépett először pályára az élvonalban Kleinheisler László, és a találkozó 25. percében egy csodálatos góllal tette le névjegyét a legmagasabb osztályban. A FourFourTwo magazin a mai napon hozta nyilvánosságra 2013 tíz legszebb gólját. A dobogóról csak egy hajszállal maradt le Scholes gyönyörű találata, azonban így is nagyon büszkék vagyunk fiatal játékosunkra, aki személyesen nem lehetett ott a mai díjátadón, hiszen Spanyolországban edzőtáborozik a csapattal. Őt klubunk marketing igazgatója, Várkonyi Ádám képviselte a ceremónián, azonban "Scholes" boldogan nyilatkozott honlapunknak.

"Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a gólomat beválogatták 2013 tíz legszebb találata közé. Az pedig, hogy a negyedik helyen végeztem, minden elképzelésemet felülmúlta. Nagyon bízom benne, hogy a jövőben sikerül még sok szép góllal boldoggá tennem a Vidi szurkolókat és persze magamat is."

(Nézze meg Scholes gyönyörű gólját 1:16-tól!)

2013 legszebb gólját egyébként Frőhlich Roland szerezte, a Vidi - PMFC (5-1) mérkőzésen.

CÍMKÉK
Kleinheisler László
Hírek
Kleinheisler Felcsúton folytatja kölcsönben ÁTIGAZOLÁS @ 2015. Január 06.

A Vidihez tartozó Papp Máté a Puskás Akadémiától Dunaújvárosba, Zsótér Donát Dunaújvárosból a Puskás Akadémiához igazol.

Kleinheisler: "A héten kétszer kell nyernünk Dunaújvárosban" INTERJÚ @ 2014. December 02.

Középpályásunk azt is elárulta, hogy egyik csapat életét sem fogja megkönnyíteni az, hogy végül műfüvön kell megrendezni a keddi találkozót.

Heti menü: Ligakupa és válogatott mérkőzések BEHARANGOZÓ @ 2014. Szeptember 01.

Az Eb-selejtezők miatti bajnoki szünet hetében elkezdődik a Ligakupa, az Ajka ellen, hazai pályán játszunk először, az U21-es válogatott csütörtökön, a felnőttek vasárnap lépnek pályára.

Kleinheisler és Szolnoki is meghívót kapott az U21-es válogatottba FELNŐTT @ 2014. Augusztus 29.

Szeptemberben játssza utolsó két Eb-selejtezőjét az U21-es magyar válogatott. A keretben két Vidi-játékost találhatunk, míg a válogatott kapusait erre a két meccsre a Vidi II vezetőedzője, Bíró Imre készíti fel.

Több száz szurkoló előtt tartott nyílt edzést a Vidi EDZÉS @ 2014. Augusztus 26.

A Sóstói Stadionba kilátogató szurkolók tapssal köszöntötték a játékosokat, a tréning végén pedig találkozhattak is kedvenceikkel.

Kleinheisler: "Fontos számomra, hogy érzem a vezetőedző bizalmát" INTERJÚ @ 2014. Augusztus 08.

"Scholes"-szal a szombati Vidi - ETO rangadó kapcsán beszélgettünk. Kíváncsiak voltunk, milyen Győrre számít és mennyire van megelégedve eddig a saját teljesítményével az idei szezonban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek