hu en
2013. November 29. 18:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Kleinheisler volt a Fehérvári Ajándékbolt vendége

Középpályásunkra nagyon sok Vidi-szimpatizáns volt kíváncsi, pénteken a 17 órás kezdésre teljesen megtelt a Városház téri ajándékbolt.

Pénteken 17-18 óra között Kleinheisler László volt a második születésnapját ünneplő Fehérvári Ajándékbolt vendége. "Scholes" számtalan aláírást osztott ki a - 17 órás kezdésre teljesen megtelt - Városház téri üzletbe ellátogató szurkolók között és közös fotók is készültek. 

"Először képviselem a Videoton FC-t ilyen programon, ami hatalmas megtiszteltetés. Nagyon jólesik a szurkolók szeretete, boldog vagyok, hogy ilyen sokan szakítottak arra időt, hogy személyesen is találkozhassunk" - mondta az egyébként a vasárnapi, Haladás elleni bajnokira készülő Kleinheisler.

A közönségtalálkozón három könnyű kérdésre is válaszolhattak a játékos kedvű érdeklődők egy kvízjáték keretében, a rendezvény végén pedig a Vidi nyolcasa sorsolta ki a három nyertest. Bognár Angelika, Klibán Fanni és Váradi Vivien vidis ajándékcsomaggal gazdagodtak. 

CÍMKÉK
dedikálás szurkolók Kleinheisler László
Hírek
Heti menü: Ligakupa és válogatott mérkőzések BEHARANGOZÓ @ 2014. Szeptember 01.

Az Eb-selejtezők miatti bajnoki szünet hetében elkezdődik a Ligakupa, az Ajka ellen, hazai pályán játszunk először, az U21-es válogatott csütörtökön, a felnőttek vasárnap lépnek pályára.

Kleinheisler és Szolnoki is meghívót kapott az U21-es válogatottba FELNŐTT @ 2014. Augusztus 29.

Szeptemberben játssza utolsó két Eb-selejtezőjét az U21-es magyar válogatott. A keretben két Vidi-játékost találhatunk, míg a válogatott kapusait erre a két meccsre a Vidi II vezetőedzője, Bíró Imre készíti fel.

Több száz szurkoló előtt tartott nyílt edzést a Vidi EDZÉS @ 2014. Augusztus 26.

A Sóstói Stadionba kilátogató szurkolók tapssal köszöntötték a játékosokat, a tréning végén pedig találkozhattak is kedvenceikkel.

Kleinheisler: "Fontos számomra, hogy érzem a vezetőedző bizalmát" INTERJÚ @ 2014. Augusztus 08.

"Scholes"-szal a szombati Vidi - ETO rangadó kapcsán beszélgettünk. Kíváncsiak voltunk, milyen Győrre számít és mennyire van megelégedve eddig a saját teljesítményével az idei szezonban.

Stoplival csütörtökön az Alba Pláza előtt találkozhatnak SZURKOLÓI @ 2014. Június 11.

Az előzetes tervek szerint Kleinheisler László is a helyszínen lett volna, ő azonban vírusos fertőzés miatt nem tud ma megjelenni.

Kleinheisler rehabilitációja a következő fázisba lépett HOGY VAN? @ 2014. Május 01.

Fiatal játékosunk az elmúlt hetekben hasizomhúzódás miatt nem edzett, most konditermi munkával folytatódik a rehabilitációja.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek