hu en
2013. Június 22. 21:12  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SK JENBACH - VIDEOTON FC 0-6 (0-2)
Könnyed győzelemmel kezdtük az új szezont

Önbizalom növelő győzelmet szereztünk a kemény felkészülést megszakító edzőmeccsen.

Meglepően sok néző volt kíváncsi a Vidi vendégjátékára Jenbachban, ráadásul mintegy 20 Vidi-drukker is ellátogatott a távoli Tirolba - minden elismerés megilleti őket. A kezdőcsapatban kapott helyet Mamadu, Moris Enete és Papp Máté.

Remekül kezdtük a mérkőzést, már a 3. percben megszereztük a vezetést. Kleinheisler szépen hozta sarokkal játékba Mamadut a bal szélen, aki egyből középre tekerte a labdát, ahol érkezett Lupeta, és közelről a kapuba fejelt (0-1). A gól után is mi irányítottuk a játékot, az ezúttal jobb oldali védőként játszó Oliveira rengeteget futott, és segítette a támadásokat, akár csak a túloldalon Mamadu. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, azonban többször is pontatlanok voltunk a befejezésnél. Zsótér több alkalommal is veszélyeztetett távoli lövéssel, azonban az újabb gólra a 42. percig várni kellett. Ekkor Oliveira ívelt kapu elé a jobb szélről, Zsótér kapásból lőtt kapura, a labda valószínűleg a hálóban kötött volna ki, de biztos, ami biztos alapon Lupeta a gólvonal előtt még beletette a lövésbe a lábát (0-2). A 43. percben Zsótér távoli bombája a felső lécen csattant.

Szünetben José Gomes lecserélte az egész csapatot, a játékot azonban ott folytattuk, ahol az első játékrész végén abbahagytuk. Gyurcsó messziről vállalkozott lövésre, a labda a felső lécről Nikolics elé pattant, csatárunk pedig a kapuba továbbította azt (0-3). A 69. percben a mérkőzés legszebb gólját láthattuk. Kovács szerzett labdát a félpályánál, majd hatalmas szólóba kezdett, végigszáguldott a hazai térfélen, majd szenzációs labdával ugratta ki Álvarezt, aki higgadtan értékesítette a ziccert (0-4). A 80. percben Stopira beadását értékesítette nagyon okosan Gyurcsó (0-5). Ezt követően rövid idő alatt három lesgólt is szereztünk. Vítor Gomes, Nikolics és Gyurcsó találtak be, de mindhárom gólt érvénytelenítette a játékvezető. A lelátóról úgy tűnt, az első két esetben jó ítéletet hozott a spori, Gyurcsó viszont mintha a védője mögül indult volna a passz pillanatában. A találkozó végeredményét Nikolics a 87. percben állította be, miután Tóth Balázs passzát vágta 17 méterről a hazai kapuba (0-6).

Könnyed győzelemmel kezdtük tehát a 2013-14-es évadot. Legközelebb kedd este 19:30-kor már egy sokkal erősebb ellenfél ellen lépünk pályára, ugyanis a román bajnok Steaua Bucuresti lesz az ellenfelünk.

CÍMKÉK
osztrák edzőtábor 2013 2013-2014 Barátságos SK Jenbach - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek