hu en
2013. Február 06. 15:57  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
FELKÉSZÜLÉS
Kovács Istvánnal a kezdőben nyert az U21-es válogatott

A fiatalok 2-1-re győztek a Lombard Pápa NB I-es csapata ellen, Kokó mellett a Puskás Akadémia FC két fiatalja is szerepet kapott.

Az U21-es válogatott idei első összetartását zárta, a telki edzőtáborozás végén a Lombard Pápával játszott edzőmérkőzést. Róth Antal a keret minden tagjának lehetőséget adott az összecsapáson, minden labdarúgó egy-egy félidőt játszhatott.

Az első játékrészben mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a pápaiak a 27. percben a Baráth Botond szabálytalanságáért megítélt büntetőből, Goran Marics révén szereztek vezetést. A 32. percben egyenlített a válogatott, Bese Barnabás agresszív letámadással szerzett labdát a pápai térfélen, majd pazar mozdulattal Szűcs Lajos fölött a hálóba emelt.

A második félidőben is nyílt volt az összecsapás, a válogatott a 65. percben szerezte meg a győztes gólt, Zamostny Balázs tört kapura egy pontos indítással, majd higgadtan a bal alsó sarokba helyezett, beállítva a 2-1-es végeredményt.

Kovács István mellett a Puskás Akadémia FC két fiatal játékosa is pályára lépett, az első félidőben Farkas Norbert, a másodikban Baracskai Roland.

"Minden felkészülési mérkőzésen fontos a jó eredmény, örülök, hogy sikerült győzelemmel zárni a Pápa ellen. Egy ilyen találkozó a jó teljesítmények mellett a hibákat is a felszínre hozza, ezeknek a kiküszöbölése a közeljövő fontos feladata lesz, az Eb-selejtezők előtt rendelkezésünkre álló felkészülési mérkőzéseinken igyekszünk minél több ilyen hibát kijavítani" - mondta a meccs után Róth Antal.

Az U21-es válogatott összeállítása:

Első félidő: Jova Levente - Baráth Botond, Izing Martin, Kelemen Dávid, Farkas Norbert - Windecker József, Adorján Krisztián - Bese Barnabás, Kovács István, Radó András - Bacsa Patrik

Második félidő: Nacsa Péter - Nagy János, Poór Patrik, Batik Bence, Deutsch Bence - Szakály Attila, Vécsei Bálint - Gyurján Bence, Vernes Richárd, Baracskai Roland - Zamostny Balázs

(Forrás: mlsz.hu)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek