hu en
2014. Január 10. 14:31  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Kovács Istvánnal szerződést hosszabbítottunk

Fiatal válogatott középpályásunk szerződése ugyan csak két és fél év múlva járt volna le, de már most meghosszabbítottuk kontraktusát.

Kovács István két évvel ezelőtt, 2012. január 18-án lett a Vidi játékosa. A Szombathelyi Haladástól érkező labdarúgó akkor négy és fél évre kötelezte el magát a Vidihez, vagyis még az eredeti szerződésének a felénél sem járunk, klubunk azonban már most szerződéshosszabbítást ajánlott Kokónak, aki már alá is írta az új kontraktust. 

Középpályásunk eddig 52 bajnokin lépett pályára a Vidiben, és öt gólt szerzett Vidi-játékosként az élvonalban. Rendszeresen tagja az U21-es válogatottnak, sőt már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott.

"Nagyon boldog vagyok, hogy meghosszabbította szerződésemet a klub. Nem gyakori az, hogy két és fél évvel a szerződés lejárta előtt hosszabbítanának egy játékossal. Úgy gondolom, ezzel a teljesítményem is elismerésre került. Ahogy eddig is, ezután is csak a Vidire fogok koncentrálni. Idén bajnokságot szeretnék nyerni a csapattal" - nyilatkozta honlapunknak a szerződés aláírása után Kokó.

CÍMKÉK
Kovács István
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek