hu en
2012. Augusztus 22. 20:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
TRABZONSPOR - VIDEOTON FC
"Felkészültünk a Trabzonsporból"

Vezetőedzőnk szerint egyénileg és kollektíven is remek társaság a török együttes.

"Alaposan felkészültünk a Trabzonsporból, tudjuk, hogy mik a gyengeségeik, de természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy mik az erősségeik. Egy nagyon jó csapatról beszélünk, egyénileg és kollektíven is. A legfontosabb, hogy azokat a területeket, amiket használni szeretnének, lezárjuk, és természetesen a megfelelő pillanatokban kemény, szervezett támadásokat vezessünk. A Trabzonsporról azt is tudjuk, hogy az Európa Ligában tavaly nem szenvedett vereséget hazai pályán, csütörtökön este szeretnénk ezt a sorozatot megszakítani" - mondta Paulo Sousa a szerda esti sajtótájékoztatón.

CÍMKÉK
edzői értékelés Paulo Sousa 2012-2013 UEFA Európa Liga Trabzonspor Kulübü - Videoton FC
Hírek
5200 km, 6 fő, 4 nap, 1 lakóautó 2012. Augusztus 28.

Kalandos túrán van túl az a hat RBD-tag, aki lakóautóval utazott Trabzonba.

Újabb klubcsúcs: 424 perce érintetlen a hálónk REKORD @ 2012. Augusztus 27.

Még soha nem játszott ilyen hosszú időn keresztül kapott gól nélkül csapatunk a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA-kupában.

Felejthetetlen élményben volt részük a Trabzonba ellátogató szurkolóknak TRABZONSPOR - VIDEOTON FC @ 2012. Augusztus 25.

Murat, a Trabzonspor szurkolóinak egyik vezére gondoskodott arról, hogy a fehérvári drukkerek olyan élményekkel gazdagodjanak, amilyenben korábban még nem volt részük.

"Sikerült elérnünk a célunkat a Trabzonspor otthonában" TORGHELLE SÁNDOR: @ 2012. Augusztus 24.

Torghelle Sándor külön kiemelte a Vidi-szurkolók fantasztikus biztatását, valamint azt is, hogy micsoda élmény volt az, hogy a török drukkerek felállva tapsolták meg a csapatot.

"Figyelemre méltó eredményt értünk el, de nem dőlünk hátra" MARCO CANEIRA: @ 2012. Augusztus 24.

Marco Caneira, aki ezúttal is remek teljesítményt nyújtott a védelem tengelyében, nagyon fontosnak tartja, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset.

Egy lépésre a csoportkörtől EURÓPA LIGA @ 2012. Augusztus 23.

Nagyon nagy küzdelemben, szervezett játékkal sikerült döntetlent játszani Törökországban, így minden esélyünk megvan, hogy jövő héten hazai pályán juthassunk be az Európa Liga csoportkörébe.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek