hu en
2012. Július 28. 12:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
VIDI - PÁPA
A Pápa érkezik Sóstóra

Zsinórban tizedszer győzhetünk bajnokin a Lombard ellen vasárnap. A sárga-kék-feketék keretében nagy változások történtek nyáron.

A Lombard a 14. helyen fejezte be az előző bajnokságot, 8 ponttal megelőzve a 15. helyen kiesett Vasast és 17-tel az utolsó Zalaegerszeget. 30 meccsen 26 gólt rúgtak és 40-et kaptak, az első szám a második leggyengébb produkció volt tavaly a NB I-ben.

Elég nagy volt a mozgás vasárnapi ellenfelünknél az elmúlt hetekben, hiszen nyolcan távoztak és kilencen érkeztek. Több érzékeny veszteség is érte a sárga-kékeket: az előző szezonban remekül teljesítő Lovrencsics Gergő a lengyel Lech Poznanhoz igazolt kölcsönbe, a tehetséges Gyömbér Gábor pedig az Üllői útra költözött. Volt érkező is a IX. kerületből, Maróti Béla ugyanis Pápán folytatja, rajta kívül az előző bajnokságban az ETO-t erősítő Szabó Ottó és a lett támadó, Aleksandrs Cekulajevs lehetnek a Lombard erősségei idén. Cekulajevs egyébként a 2011-2012-es észt bajnokságban 35 meccsen 46 gólt rúgott, ami igencsak figyelemre méltó eredmény.

A Pápa elleni mérlegünk majdnem 100 százalékos, eddig tízszer találkoztunk velük bajnokin, és a legelső 2-2-es döntetlen mellett kilencszer győztünk zsinórban, legutóbb Székesfehérváron 2-0-ra május 20-án, Nikolics duplájával.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek