hu en
2012. Július 16. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
HETI BEHARANGOZÓ
Eljött a hét, amire vártunk

Csütörtökön este Pozsonyban megkezdjük idei nemzetközi szereplésünket. Az NB II-es csapat kispadján pedig felkészülési meccsen mutatkozik be Benczés Miklós.

Július 19. csütörtök 20.15, Pozsony (ŠK Slovan Bratislava - Videoton FC)
Az Európa Liga második selejtezőkörében a szlovák bajnokság bronzérmesével mérkőzünk meg. Az első meccset Pozsonyban, a Pasienky Stadionban játsszuk. A mérkőzésről minden információt megtalálhatnak itt!

Július 18. szerda 16 óra, Felcsút (Puskás Akadémia FC - Békéscsaba)
Benczés Miklós a hétfő délutáni edzés után szűkíti az NB II-es csapat keretét - erről természetesen részletesen beszámolunk honlapunkon is. Szerdán pedig lejátssza első felkészülési mérkőzését a Puskás Akadémia FC, az ellenfél pedig az NB II Keleti-csoportjának bronzérmese lesz. Érdekesség, hogy a Békéscsaba új vezetőedzője az a Dajka László, aki az előző szezonban a Puskás Akadémia U18-as csapatával megnyerte a korosztályos bajnokságot.

Július 21. szombat 11 óra, Szombathely (Haladás - Puskás Akadémia FC)
Szombaton újabb komoly edzőmeccset játszik az NB II-es akadémiai csapat, ezúttal az NB I-ben szereplő Haladás otthonában lép pályára Benczés Miklós együttese.
 

CÍMKÉK
2012-2013 UEFA Európa Liga ŠK Slovan Bratislava - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek