hu en
2012. Július 16. 10:45  -  Wéninger Ákos
Orosz spori vezeti a pozsonyi EL-meccsünket

A 42 éves Alekszej Nyikolajev korábban magyar csapatnak még nem vezetett mérkőzést, viszont 2010-ben ő dirigálta a VfB Stuttgart - ŠK Slovan EL-találkozót.

Alekszej Nyikolajev 1971. augusztus 1-jén született. Öt éve vezet nemzetközi meccseket, az egyik legtehetségesebbnek tartott orosz játékvezető. Az elmúlt években több európai sztárcsapatnak is vezetett mérkőzést, mint például a Galatasaray, Hamburg, Aston Villa, Atlético Madrid, Dortmund, Chelsea, Bayern München.

Magyar csapat mérkőzésén korábban még egy alkalommal sem működött közre, szlovák ellenfelünknek viszont 2010-ben már vezetett egy meccset. 2010. augusztus 26-án Stuttgartban lépett pályára az ŠK Slovan, méghozzá az Európa Liga rájátszásában. Akkor az első mérkőzést a német csapat nyerte meg 1-0-ra Szlovákiában, a visszavágó pedig 2-2-es döntetlennel zárult.

Alekszej Nyikolajev segítői Anton Averjanov és Ilja Barisnyikov lesznek, a negyedik játékvezető pedig Eduard Malij.

CÍMKÉK
bíró 2012-2013 UEFA Európa Liga ŠK Slovan Bratislava - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek