hu en
2012. Május 22. 13:00  -  Németh Zoltán
Tartva a sormintát

A Videoton FC U13 zsinórban harmadik bajnokiját nyerte 2-0-ra, csapatunk ezúttal a Kozármislenyt győzte le.

Videoton FC U13 - Kozármisleny U13 2-0 (1-0)
Hétvégi ellenfelünk kifejezetten jól szerepel ebben a szezonban, a kozármislenyi fiatalok ötödik helyezettként érkeztek Sóstóra. A jelenleg 10. Vidi U13 azonban bizonyította, hogy jó formába lendült az elmúlt hetekben, Oláh Attila tanítványai támadóan léptek fel, és a 16. percben a vezetést is sikerült megszereznünk Varjas László góljával. Ez a találat meghatározta a derbi alakulását, a vendégek támadtak az egyenlítésért, azonban csapatunk így is uralni tudta a meccset. Szerencsére a második félidőre is tartogattunk egy gólt, Újvári Bence bizonyult eredményesnek, így a kimondottan jó játékot hozó hazai bajnokit 2-0-ra megnyerte csapatunk.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Videoton FC U15 - Kozármisleny U15 0-1 (1-0)
A Videoton FC U15 számára nem alakult jól az alsóházi rangadó, csapatunk sok veszélyes akciót vezetett a Kozármisleny kapujára, azonban a gólszerzéssel ezúttal nem volt szerencsénk. A vendégek olykor a szerencsének is köszönhetően óvták kapujukat, sőt, a 72. percben a találkozó egyetlen gólját is ők szerezték, bezsebelve ezzel a három bajnoki pontot. Poór András együttese így nem tudott fellépni a középmezőnybe, a helyzetkihasználáson mindenképpen javítani kell a következő fordulóig.

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek