hu en
2012. Április 06. 14:00  -  Németh Zoltán
A pontrúgások döntöttek

A Videoton FC U12 és U14 szögletek és szabadrúgáok után kapott gólokkal szenvedett vereséget a Vasas csapataitól.

Videoton FC U12 - Vasas Akadémia U12 2-3 (1-2)
Jól kezdtek fiataljaink a Vasas U12 elleni bajnokin, Tóth József és Toldi Gábor tanítványai gyorsan vezetést szereztek, a 15. percben egy kipattanó labdát Zsöllei Bálint lőtt a hálóba. Sajnos nem tudtuk sokáig tartani előnyünket, a 19. percben egy jobb oldali beadás, a 23. percben pedig egy szabadrúgás után fejelt gólt a Vasas. A folytatásban csapatunk két nagy helyzetet is kidolgozott, ezekből azonban nem tudtunk eredményesek lenni, a második játékrészben pedig - ismét szabadrúgás utáni fejessel - az angyalföldiek növelték a különbséget. A hajrában ugyan Major Gergő révén szépítettünk, a meccset így is a vendégek nyerték 3-2-re.

     
  Tóth József, a Videoton FC U12 edzője: Jól kezdtük a találkozót, vezettünk is, azonban a pontrúgásokat nem tudtuk kivédekezni. Sajnálom, mert több volt ebben a meccsben, a helyzeteink jobb kihasználásával győzelmet ünnepelhettek volna a srácok.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.
 

Videoton FC U14 - Vasas Akadémia U14 0-2 (0-0)
Nagy küzdelmet hozott a két csapat összecsapása, az első félidőben az átlagnál nagyobb iramot, ám kevesebb helyzetet jegyezhettünk fel. A legnagyobb lehetőség csapatunk előtt adódott, Kováts Zoltán egyedül vezethette a labdát a vendégek kapujára, lövése azonban néhány centivel célt tévesztett. A második játékrész elején aztán a Vasas egy szöglet utáni fejessel előnybe került, azonban még ekkor is volt esélyünk a pontszerzésre, Bögyös Bence próbálkozását azonban nagy bravúrral védte a vendégek hálóőre. A hajrában mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, a Vasas pedig egy előrevágott labdából eldöntötte a három pont sorsát, a vége 2-0 lett az angyalföldiek javára.

     
  Müller Csaba, a Videoton FC U14 edzője: Ez a mérkőzés a középpályán dőlt el, sajnos több párharcot nyert a Vasas, ami egy ilyen hajtós meccsen kulcsfontosságú. Így is volt esélyünk, de nem tudtunk gólra váltani a helyzeteinket, míg ellenfelünk szinte a semmiből érte el góljait.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

CÍMKÉK
hazai mérkőzés utánpótlás vereség
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek