hu en
2013. Március 30. 19:19  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: pfla.hu/Takács József
PUSKÁS-SUZUKI KUPA
Közel a döntőhöz a Videoton-Puskás Akadémia

A pénteki nyitómeccsen 1-0-ra nyertek az Academia Hagi ellen, szombaton 0-0-át játszottak a Real Madriddal a fiatalok. Hogy az első vagy a harmadik helyért játszhatnak hétfőn, vasárnap kiderül.

Pénteken a Puskás-Suzuki Kupa nyitómeccsén a Tóth – Badi (Kertai), Koronczi, Csonka, Balogh D. – Pintér, Damásdi, Mészáros D. (Sallai) – Péter (Sejben), Makrai, Molnár (Babolek) összeállítású Videoton-Puskás Akadémia Damásdi Alex góljával 1-0-ra győzött az Academia Hagi ellen, így a szombati, Real Madrid elleni meccsnek úgy mehettek neki, hogy ha győznek, biztos, hogy döntősök.

A 16 óra 15-kor kezdődő derbi végül 0-0-ás döntetlent hozott, amiről egyelőre még nem lehet tudni, hogy mennyit ér. Amennyiben a Real Madrid vasárnap nem veri meg a Hagi Akadémiát, akkor számunkra az egy pont a döntőbe jutást jelenti. Az ikszet a következő csapat érte el a királyi gárda fiataljai ellen: Boros – Badi (Kertai), Csonka, Koronczi, Balogh - Babolek, Mészáros (Péter), Pintér - Damásdi, Sejben, Makrai (Molnár).

A másik ágon a pénteki Melbourne elleni 2-0-ás győzelem után a Honvéd 2-1-es vereséget szenvedett a Panathinaikosz-tól, így már csak abban az esetben juthat döntőbe a tavalyi győztes, ha vasárnap az ausztrál gárda legyőzi a görögöket. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek