hu en
2012. Március 21. 13:38  -  Szabó Gergő
Új szerződés Polonkaival

A Videoton FC 2 és fél évvel (2014. december 31-ig) szerződést hosszabbított Polonkai Attilával.

A klub vezetősége és a labdarúgó megállapodott abban, hogy a szerződés időtartama alatt előbbi minden lehetséges támogatást megad Attilának az aktív karrierjét követő időszakra való felkészülésben. A profi játékosként teljesítendő feladatok mellett Polonkai Attila a Videoton FC teljes támogatásával fog tanulmányokat folytatni annak érdekében, hogy aktív játékoskarrierjét követően a klub irányításában részt vegyen.

- A Videoton FC számára roppant fontos, hogy azon játékosainknak, akik kiemelkedő kvalitásokkal bírnak a pályán és azon kívül is, egyfajta életpályamodellt biztosítson. A Videoton FC játékosának lenni mostantól nem csak egy határozott idejű sportolói szerződést jelenthet, hanem egy életre szóló karrier lehetőségét is. Klubunk jövőjét ilyen módon is építeni kívánjuk - fogalmazott Tassy Márk, ügyvezető a szerződéskötést követően.

Attilát az idei szezonban rengeteg sérülés hátráltatta, így nem is találhattunk volna jobb alkalmat arra, hogy az új szerződéssel biztosítsuk Attilát arról, hogy - ahogy jelenleg is, - úgy a jövőben is komolyan számítunk rá.

- Nagyon boldog vagyok és megtisztelő, hogy ilyen lehetőséget kaptam a Videoton FC-től. Fantasztikus érzés, hogy a klubom számít rám aktív pályafutásomat követően is. Az biztos, hogy ahogy játékosként is, úgy később sportvezetőként is teljes odaadással fogok dolgozni azért, hogy szeretett klubom minél sikeresebb legyen - mondta Polonkai Attila.

Középpályásunk számtalanszor bizonyította már, hogy nem csak kitűnő labdarúgó, hanem emberként is minden elismerést megérdemel. A klub azért választotta őt ezen új program első résztvevőjének, mert sport- és a magánemberként is követendő példa mások számára is.

- Attila olyan játékos, aki abszolút illeszkedik abba a klubfilozófiába, mely nyár óta jellemzi a Videoton FC-t. Labdarúgóként fantasztikus tehetséggel bír, amit már rengetegszer bizonyított, emellett pedig olyan emberi tulajdonságok jellemzik, amelyek azt szeretnénk, ha az eddiginél még erősebben jelen lennének klubunk mindennapi életében - kommentálta a szerződéshosszabbítást vezetőedzőnk, Paulo Sousa. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek