hu en
2012. Január 23. 09:00  -  Wéninger Ákos
Ötödik lett a "kisvidi"

NB II-es csapatunk a győri teremtornán - a X. Alcufer-kupán - szerepelt a hétvégén, és jó eredményt értek el a srácok.

Két kapussal (Czirjék Zoltán, Sándor László) és tizenkét mezőnyjátékossal (Margitics Andor, Farkas Viktor, Papucsek Barna, Varga Tamás, Baracskai Roland, Elek Bence, Király Patrik, Orbán Gáspár, Soós János, Molnár Tibor, Jankovics Zsolt, Macsicza Dávid) indult a X. Alcufer-kupára, a VII. Horváth Ferenc emléktornára az NB II-es csapat. Hozzájuk vasárnap csatlakozott Máté János.

A Hartyáni-csapat első csoportmeccsén Baracskai, Elek, Király és Molnár góljával 4-0-ra legyőzte a Jánossomorja együttesét, majd Baracskai, Macsicza, Soós, Jankovics góljaival 4-1-re az Öttevényt, végül a csoportrangadón 3-3-as döntetlent ért el a Veszprém ellen (gólszerző: Baracskai (2), Soós).

A felsőházi rájátszásban a Gyirmót ellen 5-2-re kikapott (gólszerző: Máté, Baracskai), a Csornát viszont 4-1-re (g: Baracskai (2), Papucsek, Molnár) megverte az NB II-es csapat az Alcufer-kupa második játéknapján. A helyosztó mérkőzésen Hartyáni Gábor együttese az ötödik helyért játszott, és nagy küzdelemben a csapatkapitány, Papucsek Barna góljával 1-0-ra megnyerte a Győri ETO II elleni húszperces meccset.

A tornát a Tatabánya nyerte meg, miután a döntőben büntetőkkel legyőzte a Veszprémet.
(forrás: pfla.hu, fotó: gyirmotfc.hu)
 

     
  Hartyáni Gábor:
"A felkészülés ezen szakaszába nem igazán passzol egy teremtorna, azonban ha már meghívást kaptunk erre a rangos eseményre, akkor azt elfogadtuk. A játékosok teljesítményére nem lehet panasz, jól helytálltak a srácok. Mostantól azonban már a rendes - nagypályás - játéké és felkészülésé lesz a főszerep."
 
     

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek