hu en
2011. Január 11. 11:47
A "kis" Elek nagy lehetősége

Tegnap óta válogatott középpályásunk öccse, Bence is az első kerettel készül és bizonyíthat.

     
   
  Ezentúl Elek Bencét is figyeli a Mester  
     

"Az már az első percben kiderült, hogy ez egy másik kávéház, mint az ifi csapat", összegezte első  tapasztalatait Elek Bence a tegnapi tréninget követően, amely számára az első volt a felnőtt csapatnál, miután a múlt heti fakultatív edzéseken még nem vett részt. "A fejlődésem szempontjából a lehető legjobb helyre kerültem. Nagyon készültem az első alkalomra. Ákos révén persze volt némi "protekcióm", hiszen a játékosok többségét személyesen is ismertem, így talán jobban is fogadtak, mint egy vadidegent. A téli szünetben elég időm volt arra is, hogy alaposan kikérdezzem a bátyámat. Igyekszem meghálálni a bizalmat, megfelelni az elvárásoknak, s adott esetben itt is megmutatni a góllövő tudásomat."
Elek Bence egyébként nem zárt rossz őszt, hiszen az U19-es csapatban 12 mérkőzésen 10 találatig jutott - ezzel vezeti a házi góllövő listát -, de néhány perc erejéig az NB II-ben is bemutatkozhatott, valamint lehetőséget kapott egy Magyar Kupa meccsen is. "Az ifiben van még két elmaradt találkozónk, ha azokat megnyerjük, az első helyen vagyunk. Nincs okom  tehát panaszra", zárta szavait Bence.

     
   
  Alvesnek legalább egy hét kell az átálláshoz  
     

A mai tréning krónikájához tartozik, hogy Mladen Bozsovics torka éjjel begyulladt, a játékos reggelre be is lázasodott, így ma nem csatlakozhatott a többiekhez. Megkezdte viszont a munkát  brazil csatárunk, André Alves, aki tegnap késő éjjel érkezett meg családjával fehérvári lakásába, így ma reggel kissé bedagadt szemekkel jelent meg az öltözőben. Mint mondta, legalább egy hét kell neki ahhoz, hogy a brazil nyárból valóban megérkezzen a magyar télbe.

A csapat holnap reggel a Videoton Oktatási Központban tart edzést, majd délután ismét a Sóstói Stadion műfüves pályáján gyakorol.
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek