hu en
2010. November 17. 15:47
Gosztonyi nem elégedett az U21-es válogatott teljesítményével

Részben a pálya minőségében, részben a pontatlan passzokban látja középpályásunk a szlovákok elleni 0-0-s eredmény okát.

Szerda kora délután Tatabányán lépett pályára U21-es válogatottunk a szlovák korosztályos együttes ellen. A 90 perc alatt egyetlen gólt sem láthatott az a néhány száz néző, aki kilátogatott a stadionba. Egyesületünket Gosztonyi András képviselte, aki végigjátszotta a mérkőzést. Honlapunk a találkozót követően telefonon beszélt a játékossal.
- Nagyon rossz időpontban rendezték ezt a meccset, személy szerint nekem ez is okozott gondot - kezdte Goszi. - Sokkal nagyobb problémát jelentett azonban a pálya minősége, amely laza, sáros, csúszós volt ma. Mindezeken felül sajnos igen pontatlanul játszottunk. Azt hiszem ezek összessége eredményezte, hogy végül gól nélküli döntetlennel végződött a találkozó. Túl sok helyzetünk nem adódott, nekem volt két lehetőségem, az egyik - egy tizennyolc méteres szsabadrúgás - nagyjából húsz centin múlott, a kapus meg sem mozdult. Ha egy kicsivel beljebb megy a lövés, biztosan bent van. Mivel az utóbbi időben nem játszottam végig egyetlen meccset sem a Videotonnál, ezért éreztem magamon, nincs meg a kellő ritmusom, nem voltam csúcsformában. Az idei évet most lezártuk a válogatottnál, holnaptól teljes mértékben a vasárnapi, Újpest elleni bajnokira kell összpontosítanom."

(fotó: archív)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek