hu en
2010. November 22. 14:49
Nagy Daninak ez az eddigi legemlékezetesebb születésnapja

Az Újpest meccs után nem volt felhőtlen a középpályás öröme, aki ma ünnepli 26. születésnapját.

- Hogyan ünnepled a 26. születésnapodat?

+ A feleségem és a családja már megköszöntött vasárnap este, ma pedig a csapat is megemlékezett rólam az edzés előtt az öltözőben. Ezen felül persze rengeteg jókívánságot kaptam telefonon és sms-ben is a barátaimtól és az ismerőseimtől. Még Horváth Pera is írt Hollandiából. Természetesen szerdán én is meglepem valamilyen étel-itallal a többieket Sóstón. A saját családomban majd eztán következik az ünneplés, attól függően, hogyan tudjuk összegyeztetni a rokonokkal az időpontot, s persze majd a barátaimmal is csapunk valamilyen bulit, ha minden jól megy, talán szombaton, a Siófok meccset követően.

- Mit kaptál ajándékba?

+ Nagy szaunás vagyok, már régóta szerettem volna egy olyan szauna-szettet, amelyben speciális anyagból készült fürdőköpeny és törölközők vannak. Fehérváron nem kaptam ilyet, de a feleségem nagyon leleményes módon kinyomozta, honnan lehetne ilyet beszerezni, s végül Tatabányáról hozatott. Számomra nagy öröm és meglepetés volt ez az ajándék.

- Gondolom, az Újpest elleni győzelem is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen ez a születésnap...

+ Igen. Bár tegnap - győzelem ide, győzelem oda - nem voltam éppen a legjobb hangulatban a meccset követően. Volt némi rossz érzésem a saját teljesítményemmel kapcsolatban, hiszen ha bizonyos szituációkban jobb döntést hozok, vagy jobban oldom meg a helyzetet, gólt is lőhettem volna. Nyilván, ha korábban szerzünk vezetést, a csapat is nyugodtabb lett volna a folytatásban. Emiatt aztán jól felhúztam magam, bár a Mester és a többiek is igyekeztek nyugtatni. Jólesett, hogy mellém álltak.

- Melyik volt eddig a legemlékezetesebb születésnapod?

+ Nem is tudom... De, megvan! A mostani lesz a legemlékezetesebb. A feleségemmel volt egy nagy tervünk, ami úgy néz ki, ma megvalósul, bár nem akarom elkiabálni. Régóta szerettünk volna vásárolni valamit - most nem árulom el, hogy mit, nem különleges, csak számunkra az -, s úgy néz ki, ez most összejön.

Klubunk ezúton kíván jó egészséget, sok boldogságot és további sportsikereket Dani 26. születésnapjára!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek