hu en
2022. Július 03. 14:05  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Elindult a Vidi az ausztriai edzőtáborba

Vasárnap délelőtt a Videoton Box Club meghívására könnyed boxedzésen is részt vettek játékosaink.

Vasárnap 14 órakor gördült ki a Vidi csapatbusza a MOL Aréna Sóstóból, és elindult az ausztriai Bad Loipersdorf felé, ahol július 15-ig edzőtáborozik majd csapatunk. Ez idő alatt három felkészülési mérkőzést játszunk majd, elsőként kedden 18:30-tól a grazi Merkur Arénában a török Fenerbahce ellen.

Vasárnap délelőtt, még az utazás előtt a Videoton Box Club meghívására egy könnyed, jó hangulatú boxedzésen vett részt csapatunk.

Kiliti Ferenc, a boxklub vezetője egy palotavárosi focipályán köszöntötte játékosainkat, majd a bemelegítés után boxmozdulatokat tanítottak a Vidi-futballistáknak, akik a végén egy könnyed "kesztyűzésben" is kipróbálhatták magukat.

Ezt követően Sóstóra visszatérve edzést vezényelt a csapatnak a Michael Boris vezette szakmai stáb, majd a közös ebédet követően indult el együttesünk Ausztriába, ahol holnap délelőtt tréningezünk először.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek