hu en
2023. Április 25. 09:41  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Lirim Kastrati a forduló legjobbjai között

A KTE elleni vereség ellenére több mutatóban is jól teljesített a csapat az InStat számítasai alapján.

Az OTP Bank Liga 28. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Kecskemét ellen 2-1-es vereséget szenvedett csapatunk a kulcspasszok számában elsőként, labdabirtoklásban másodikként, a passzok számában harmadikként végzett a fordulóban.

Csongvai Áron kapta a legtöbb passzt, Stopira vívta meg a második legtöbb párharcot, Marcel Heisterrel szemben szabálytalankodtak a harmadik legtöbb alkalommal és Csongvai passzolt a harmadik legtöbbet a hétvégén. A forduló legjobbjaiból összeállított csapatba csereként beállt szélsőnk, Lirim Kastrati került be, az éppen ellenünk pályára lépő kölcsönjátékosunk, Zeke Márió pedig a legjobb balhátvéd lett a hétvégén.

Az OTP Bank Liga 28. fordulójának legjobbjai az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Dibusz Dénes (FTC, 247) - Nagy Krisztián (Kecskemét, 249), Spandler Csaba (PAFC, 246), Oleksandr Romanchuk (DVSC, 245), Zeke Márió (Kecskemét, 239) - Petrus Boumal (Újpest, 259), Vágó Levente (Kecskemét, 255) - Lirim Kastrati (MOL Fehérvár FC, 228), Tokmac Nguen (FTC, 266), Csoboth Kevin (Újpest, 253) - Varga Barnabás (Paks, 263)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek