hu en
2023. Április 01. 10:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Marcel Heister: "Jól jött a válogatott szünet, hogy megszokjuk az új mester elképzeléseit"

A korábban a Ferencvárost is erősítő német balhátvédünk biztos benne, hogy két erős csapat meccsét láthatják majd vasárnap este a szurkolók.

"Mindig speciális helyzet, amikor új vezetőedző érkezik egy csapathoz, ez nem könnyű szituáció. Úgy érzem, jól jött nekünk a válogatott szünet, hogy megszokjuk az új mester elképzeléseit. Az elmúlt időszakban voltak rossz meccseink és periódusaink, az elmúlt hetekben a Ferencváros sem szerepelt eredményesen, de ezek a meccsen nem fognak semmit jelenteni. Tudjuk, hogy milyen meccs vár ránk és azt is, hogy milyen minőség van a csapatunkban. Bár a tabellán jelenleg máshol helyezkedünk el, mint az FTC, ez két erős együttes mérkőzése lesz. A Fradi elleni találkozók mindig különleges számomra, mert nagy sikereket értem el a zöld-fehérek játékosaként, így szép emlékeket őrzök. Ezt azonban a vasárnapi ki tudom zárni, a saját játékomra kell koncentrálnom és mindent meg fogok tenni a Vidi sikeréért" - nyilatkozta honlapunknak a vasárnapi bajnoki előtt német balhátvédünk, Marcel Heister.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek