hu en
2023. Április 02. 18:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte az FTC - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Bartosz Grzelak és Sztanyiszlav Csercseszov értékelt a lefújást után.

Bartosz Grzelak: 

"A játékosaim moráljával maximálisan elégedett vagyok. Mindenki tudja, hogy az előző időszakban miken ment keresztül a klub. Ma nem csak a vezetésünk megszerzéséig játszottunk jól, de 2-1-es hátrányban sem adtuk fel és sikerült vesztett helyzetből is felállnunk. Az érzéseim viszont vegyesek. Nem vagyok vak, nem véletlen az, hogy az FTC az első helyen áll, mi pedig az alsó házban helyezkedünk el. Ezzel együtt azonban úgy gondolom, hogy megszerezhettük volna ma a 3 pontot és mivel ez nem sikerült, ezért csalódott vagyok. Összességében azonban megbecsülendő az az egy pont, amit az FTC otthonában szereztünk. Fontos számomra, hogy a labdás játékszituációkban dominálni tudjunk. A második hazai gól előtt Csongvai megpróbálta megjátszani a labdát, sajnos a hibák a legnagyobb játékosokkal is előfordulnak. Ettől függetlenül biztos vagyok abban, hogy Csongvai előtt nagyszerű jövő áll és ezt neki is elmondtam. Makarenko nagyon keményen és szorgalmasan edz és bár már nem 18 éves, az az ember érzése, hogy folyamatosan fejlődni szeretne. Ami elmúlt, arról nem érdemes többet beszélni. Számomra minden kerettag fontos, ők alkotják a csapatot, amiből a legtöbbet szeretnénk kihozni"

Sztanyiszlav Csercseszov:

"A lefújás után gratuláltam a két gólt szerző fiatal Lisztes Krisztiánnak és azt is mondtam neki, hogy maradjon két lábbal a földön ezután a meccs után, ez nagyon fontos. Számomra nem számít az, hogy melyik játékos hány éves. Bízom benne, hogy innentől kezdve sérülés nélkül, folyamatosan velünk tud majd dolgozni Krisztián. Ha már a fiataloknál tartunk, a második csapatunk is tele van tehetséges fiatalokkal. Nem számít, ki hány éves, meg kell adni nekik a bizonyítási lehetőséget, aztán már csak rajtuk múlik, tudnak-e élni vele. A félidőben úgy láttam, nehéz cserélnünk, sok a sérültünk, ettől függetlenül a két csere nagyon jól segítette a csapatot. A végeredménnyel nem, de a csapat játékával elégedett vagyok."

CÍMKÉK
Bartosz Grzelak 2022-2023 OTP Bank Liga Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek