hu en
2022. December 10. 11:00  -  Óházy Bálint   -   bunteto.com   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Kasper Larsen: "Mindig többre vágyom, egyre jobb futballistává akarok válni"

Nyáron érkezett dán hátvédünk a bunteto.com-nak adott hosszabb interjút.

Augusztus óta erősíti csapatunkat Kasper Larsen, aki két edzés után, a Köln elleni idegenbeli győzelemmel debütált a Vidiben.

"Sosem vagyok elégedett, főleg nem lehetek az, ha gólokat kapunk. Márpedig mi sok gólt kaptunk. Két edzés után úgy estem be a csapatba a Köln ellen, de az ugye a németországi győzelemmel nagyszerű start volt. Azóta hullámvasutazunk. Szeretnék kiegyensúlyozottan jól futballozni, ehhez jó csapatteljesítményre is szükség lesz, az egyik hat a másikra" - nyilatkozta a bunteto.com-nak adott interjújában dán hátvédünk, aki arról is beszélt, mennyire elégedett élete eddigi közel 30 évével.

"A feleségemmel és a kislányommal megosztva a mindennapjaimat kerek az életem. Ami a szakmai oldalt illeti, voltak fénypontjai, mint az utánpótlás-válogatottság, a riói olimpiai részvétel, hogy az Európa-ligában Marseille szintű csapat ellen játszhattam, no meg a kölni győzelem a Vidivel, ami a kiesés dacára felejthetetlen marad. Nem minden alakult persze tökéletesen, ha nem sérülök meg a húszas éveim elején az Asztanába igazolva, és megmutathatom magam a Bajnokok Ligájában, lehet, más irányt vesz a pályám. Nem tudhatom. Azt viszont tudom, szakmai értelemben sosem leszek elégedett, mert mindig többre vágyom, egyre jobb futballistává akarok válni, s van is még jó néhány évem az igényeimnek megfelelni."

A teljes interjú elolvasható ide kattintva.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek