hu en
2022. Október 08. 14:29  -  molfehervarfc.hu   -   MLSZ   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VÁLOGATOTT
U16: Fodor-Papp Tamás kezdett Szlovénia ellen

Kapusunk győztes mérkőzésen játszott Sándor György szövetségi edző csapatában.

Férfi U16-os válogatottunk e heti összetartásának zárásaként, csütörtökön a határ menti Nován lépett pályára a szlovén együttes ellen. A mieink az első félidőben fölényben futballoztak, és a 15. percben Kugyela Zalán góljával a vezetést is megszerezték. A szlovénok az első félidőben nem voltak igazán veszélyesek a kapunkra, a mieink több helyzetet alakítottak ki, növelni azonban nem sikerült az előnyt. A fordulás után nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében a vendégek, de a magyar csapat szervezett, fegyelmezett védekezéssel magabiztosan tartotta az egygólos előnyt, és megnyerte a találkozót.

– Ezúttal kicsivel több időnk volt gyakorolni, mint az előző összetartások mérkőzései előtt, ez látszott is a csapat játékán. Maximálisan elégedett vagyok a teljesítményünkkel, megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a játékosoknak a sikerhez – mondta a mérkőzés után Sándor György szövetségi edző az MLSZ honlapjának.

Fodor-Papp Tamás, a Vidi kapusa az első félidőben védett.

Magyarország-Szlovénia 1-0 (1-0)

Magyarország: Fodor-Papp Tamás (Pirgi Péter, 46.) - Varga Máté, Kiss Bálint, Pál Barna, Garai Zétény (Éger Zsombor, 68.) - Komlósi András - Zója-Katona Márk, Kugyela Zalán (Csiszár Máté, 90.), Barkóczi Barnabás (Balogh Máté, 90.), Somogyi Ádám - Ilyés Hunor (Kovács Patrik, 46.)

Gólszerző: Kugyela Zalán (15.)

CÍMKÉK
Fodor-Papp Tamás
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek