hu en
2023. Augusztus 21. 09:18  -  fehervarfc.hu   -   Fotó: MLSZ
Kapott gól nélkül hozta le az Izland elleni meccset Fodor-Papp Tamás

Kezdőként szerepelt fiatal kapusunk a Telki Kupa utolsó mérkőzésén. Magyarország ezüstérmes lett a minitornán.

Kezdőként kapott szerepet a kapuban Fodor-Papp Tamás az U17-es Telki Kupa zárónapján, ahol Izland volt Magyarország ellenfele. Jeremiás Gergő szövetségi edző csapata Üzbegisztán legyőzése és egy szoros, Horvátország elleni vereség után lépett pályára szombaton a szigetország legjobbjai ellen. A 21. percben és az 52. percben a DVSC fiatal csatára, Egri Imre szerzett két gólt, majd a Vasas támadója, Kovács Patrik is betalált, így a magyar válogatott begyűjtötte a három pontot, a tornán pedig Horvátország mögött a második helyen végzett.

Fodor-Papp Tamás végigvédte a találkozót.

Magyarország-Izland 3-0 (1-0)
Magyarország: Fodor-Papp Tamás - Szabó Ákos (Csorba Dominik, 61.), Kiss Bálint, Rácz István - Kostevc Kevin, Somogyi Ádám (Madarász Ádám, 61.), Kovács Krisztián (Németh Hunor, 72.), Fónai Bence (Hős Zsombor, 61.), Tóth Bence (Bolgár Botond, 46.) - Mondovics Kevin (Kovács Patrik, 61.), Egri Imre (Barkóczi Barnabás, 72.)
Gólszerzők: Egri 21., 52., Kovács P. 73.

CÍMKÉK
Fodor-Papp Tamás
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek