hu en
2022. Szeptember 09. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: elmedia.hu/ Erdős László
A száz százalékos ETO FC Győr női csapata látogat szombat délelőtt Székesfehérvárra

A győri hölgyek még gólt sem kaptak az idei szezonban.

Szombaton délelőtt 11 órakor a MOL Fehérvár FC női NB I-es csapata a listavezető ETO FC Győrt látja vendégül. A mérkőzésre a belépő mindenki számára ingyenes, parkolni az edzőpályák melletti nagy parkolóban lehet, büfé pedig üzemelni fog a mérkőzés ideje alatt. 

A vendég győriek az első három fordulót követően száz százalékosak, gólt még nem kaptak, viszont 20-at lőttek már. Az Újpestet 9-0-ra, a Haladást 3-0-ra, az újonc Szekszárdot pedig 8-0-ra győzték le a zöld-fehérek. A győri csapat két legeredményesebb játékosa a 4-4 találatig jutó Khimych Tamila és Cameron Tiffany Devonna.

A mieink eddig három szoros meccset játszottak az első élvonalbeli szezonban. Az első fordulóban a Szekszárdot győztük le 3-2-re, majd a DVTK vendégeként 2-1-es vereséget szenvedtünk, míg legutóbb a Kelen SC nyert 1-0-ra Székesfehérváron.

"Szerencsére sérülések nem nehezítették a felkészülésünket és válogatott kerettag kapusunk, Terestyényi Anna is visszatért a nemzeti csapatból, így teljes kerettel tudjuk fogadni a listavezető győrieket szombat délelőtt. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesei a találkozónak, de ahogy az eddigi NB I-es bajnokijainkból, úgy ebből is fogunk tudni tanulni. A célunk az, hogy minél jobban eltüntessük a két csapat közti különbséget" - fogalmazott honlapunknak Gajdóczi Tibor, a Vidi női NB I-es csapatának vezetőedzője. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek