hu en
2022. Július 25. 15:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Paksi FC elleni idegenbeli bajnokira

A felnőtt jegyek elővételben 1000 forintba, meccsnapon a helyszínen 1400 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 600 forintért, meccsnapon a helyszínen 1000 forintért vásárolhatnak belépőt.

Az OTP Bank Liga nyitófordulójában a MOL Fehérvár FC a Paksi FC otthonába látogat. A találkozó július 31-én, vasárnap 18 órakor kezdődik. 

Jegyvásárlás

Szurkolóink elővételben a VidiShopban, illetve online válthatnak belépőket; meccsnapon pedig a helyszínen is lesz lehetőség a jegyvásárlásra.

A felnőtt jegyek elővételben 1000 forintba, meccsnapon a helyszínen 1400 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 600 forintért, meccsnapon a helyszínen 1000 forintért vásárolhatnak belépőt.12 éves kor alatt a belépés ingyenes, de regisztrációs jegy szükséges az ő részükre, ezt azonban csak a helyszínen lehet megváltani. A paksi stadion vendégpénztára és kapui is 16 órakor nyitnak ki vasárnap.

A Paksi FC a 2022/2023-as szezontól szintén a Jegymester Kft. online jegyvásárló rendszerét használja, így az 1000 Ft-os jegy vásárlása esetén jegyenként 360 Ft-os, a 600 Ft-os jegy vásárlása esetén pedig jegyenként 180 Ft-os kezelési költséget számít fel.

Bankkártyás fizetésre a helyszínen nincs lehetőség! A mérkőzés szervezői azt kérik, hogy legyen nálatok személyazonosításra alkalmas dokumentum (személyi igazolvány, útlevél, stb.), ugyanis a beléptetéskor a belépőjegy birtokosának személyazonosságát a biztonsági őrök jogosultak ellenőrizni.

Fehérvári szurkolók részére parkoló a városba érkezve a stadiontól 200 méterre található, jobb oldalon, amit tábla is jelez. 

Személyes adatok megadása nem kötelező!

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek