hu en
2023. Július 24. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
Augusztus 6-án, vasárnap délután játszunk az FTC ellen

Eredetileg augusztus 5-én, szombaton este került volna megrendezésre a Vidi - FTC bajnoki, azonban a fővárosi együttes nemzetközi kupaszereplése miatt egy nappal később fogadjuk a zöld-fehéreket.

Az MLSZ tájékoztatása szerint az OTP Bank Liga NB I 2. fordulójában a Vidi - FTC bajnoki mérkőzést - melynek eredeti időpontja augusztus 5-e, szombat 20 óra volt - augusztus 6-án, vasárnap 17:45-kor rendezik meg, mivel fővárosi ellenfelünk augusztus 3-án, csütörtökön fog pályára lépni az EKL-ben.

Azon szurkolóink, akik már megvásárolták jegyüket a mérkőzésre, de vasárnap nem tudnak eljönni a találkozóra, a blokk ellenében a VidiShopban tudják visszaváltani a jegyet, illetve, ha online váltották meg a belépőket, akkor írjanak e-mailt az info@jegymester.hu e-mail címre. A Fehérvári Jegyirodában megvásárolt belépőket a vásárlás helyén váltják vissza.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek