hu en
2022. Július 19. 17:54  -  molfehervarfc.hu   -   Nemzeti Sport   -   Fotó: molfehervarfc.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Kovács Dániel: “Az a feladatom, hogy a csapatot segítve megháláljam a bizalmat”

A Nemzeti Sport keddi számában nyilatkozott kapusunk a csütörtöki, Gabala ellen selejtező előtt.

Csütörtökön 19:00 órakor az EKL 2. selejtezőkörének első mérkőzésén a Gabala SC-t fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban (szurkolói információkat itt olvashatsz). Kapusunkat, Kovács Dánielt a felkészülésről és az előttünk álló feladatokról a Nemzeti Sport keddi számában kérdezték.

„Az első mérkőzésen, a Dunaújváros ellen minden kapus harminc percet kapott, abból még nem lehetett következtetni semmire, ám abból már igen, hogy a Galatasaray ellen én védtem  – folytatta a MOL Fehérvár FC színeiben az 52. tétmeccsére készülő játékos. – A mérkőzés előtt leültünk Michael Boris vezetőedzővel, Elbert András kapusedzővel és a többi kapussal, a megbeszélésen elhangzott, hogy a szakmai stáb továbbra is velem számol első számúként a poszton. Mivel úgy éreztem, hogy jól sikerült a felkészülésem, reméltem, hogy ez a döntés születik, innentől kezdve az a feladatom, hogy a csapatot segítve a bizalmat megháláljam.”

A teljes nyilatkozatot elolvashatod ide kattintva.

CÍMKÉK
Kovács Dániel 2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - Gabala SC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek