hu en
2022. Március 24. 21:27  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Válogatott: Fiola és Nego is kezdett, egygólos vereség a szerbek ellen

A júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő válogatottunk felkészülési mérkőzésen lépett pályára Szerbia ellen a Puskás Arénában.

Márciusban két felkészülési mérkőzést játszik a magyar labdarúgó-válogatott, Marco Rossi Szerbia és Észak-Írország elleni keretébe csapatunk két alapembere, Nego Loic és Fiola Attila is meghívást kapott.

Az első találkozót csütörtökön este, a Puskás Arénában játszotta nemzeti csapatunk a szerbek ellen, a szövetségi kapitány pedig mindkét Vidi-játékost a kezdőbe jelölte. A mieink a találkozó kezdetén próbálták magukhoz ragadni az irányítást, a vezetést viszont a szerbek szerezték meg a 35. percben, amikor Nagy Zsoltról pattant szerencsétlenül a labda a magyar kapuba, a játékvezető pedig hosszas videóbírózás után megadta a gólt.

Válogatottunk a második félidőben ment előre az egyenlítésért, barátságos mérkőzés lévén Marco Rossi igyekezett minél több játékosnak megadni a lehetőséget a bizonyításra, így hatot cserélt, az 59. percben Negót a tavaly nyáron csapatunkból külföldre igazolt Bolla Bendegúz váltotta, Fiola végig a pályán maradt.

A legközelebb a ráadás perceiben jártunk az egyenlítéshez, amikor Schäfer a jobb oldali kapufát találta el, a kipattanót pedig Szoboszlainak nem sikerült gólra váltania. A mérkőzést így 1-0-ra a szerbek nyerték, válogatottunk legközelebb kedden 20:45-től, az észak-írországi Belfastban lép pályára felkészülési meccsen.

Válogatott felkészülési mérkőzés
Magyarország - Szerbia 0-1 (0-1)
Gólszerző: Nagy Zs. (öngól., 35.)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek