hu en
2022. Március 23. 09:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nego Loic: "Ott szeretnénk folytatni, ahol tavaly abbahagytuk"

Válogatott játékosunk győzelmet remél a csütörtök esti, Szerbia elleni felkészülési mérkőzésen. 

"Nagyon jó hangulatban készülünk a válogatottal az idei első két mérkőzésünkre. Jó ismét több hónap után együtt lenni a válogatott társakkal és a szakmai stáb tagjaival. Személy szerint nagyon várom már a szerbek és az észak-írek elleni meccseinket, bízom abban, hogy sikerül ott folytatnunk, ahol tavaly év végén abbahagytuk. Igaz, hogy most nem tétmeccsek, hanem felkészülési meccsek következnek, de ezeket is ugyanolyan komolyan vesszük, mint tavaly ősszel a vb-selejtezőket, hiszen ezzel a két találkozóval készülünk a nyári Nemzetek Ligájára, ahol tíz nap alatt játszunk a németekkel, az olaszokkal és kétszer az angolokkal is" - nyilatkozta honlapunknak Nego Loic.

A magyar válogatott csütörtökön 19:30-kor Szerbia ellen lép pályára a Puskás Arénában, jövő héten kedden pedig Észak-Írországba látogatunk. 

CÍMKÉK
Nego Loic
Hírek
Válogatott: Fiola Attila és Nego Loic kapott meghívót a márciusi keretbe 2023. Március 14.

Észtország ellen felkészülési mérkőzést, Bulgária ellen Európa-bajnoki selejtezőt játszik Marco Rossi csapata.

InStat: Nego és Schön a 22. forduló legjobbjai között 2023. Március 06.

A Vidié a forduló legmagasabb InStat-indexe és az egyéni mutatókban is előkelő helyen zártak játékosaink.

Fiola Attila és Nego Loic számára is nagy elismerés, hogy a válogatott lett az év csapata 2023. Január 10.

A hétfő esti M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán derült ki, hogy a sportújságírók a magyar labdarúgó-válogatottat választották meg az év csapatának. Az elsimerésről Fiola Attila és Nego Loic nyilatkozott honlapunknak.

Jótékonyság: Licitálj vidis válogatott mezekre! 2022. December 09.

Fiola Attila, Nego Loic, Schön Szabolcs és Dárdai Palkó dedikált magyar válogatott mezére várjuk az ajánlatokat. A bevételt a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központnak és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat székesfehérvári támogató szolgálatának adományozzuk.

Fiola Attila és Nego Loic kapott meghívót Luxemburg és Görögország ellen 2022. November 08.

Keretet hirdetett kedden Marco Rossi.

Nego Loic: "Két-három mérkőzés óta egyértelműen érezhető a változás" 2022. November 04.

Magyar válogatott játékosunkkal a 2018 decemberében, különleges karácsonyi mezben lejátszott és megnyert Ferencváros elleni meccsre is visszaemlékeztünk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek