hu en
2022. Február 28. 13:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: február 21-28.

Budu Zivzivadze két góllal járult hozzá az Újpest hétvégi győzelméhez.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadze végigjátszotta az Újpest Mezőkövesd elleni, 3-1-es győzelemmel végződött bajnokiját, a grúz (georgiai) támadó a 35. és az 53. percben is bevette a borsodi együttes kapuját. Zeke Márió végig a pályán volt a Gyirmót Ferencváros elleni, 1-1-re végződött idegenbeli mérkőzésén. A Zalaegerszegben Zsóri Dániel nem állt be, Halmai Ádám nem volt a keretben a Kisvárda elleni 0-0 alkalmával.

Az NB II-ben Csoboth Kevin kezdőként a 68. percig volt a pályán a Haladás ellen 1-1-es döntetlent játszó Szegedben. Szabó Levente kezdő volt a Budafokban, a 64. percben lecserélték, csapata a hajrában kapott góllal szenvedett 1-0-s vereséget a Siófok ellen. A Budaörsben Horváth Barnabás nem volt a keretben, a kooperációs megállapodás keretében ott szereplő Kojnok Zsolt nem állt be a Békéscsaba elleni 0-0 alkalmával.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov az elmúlt héten két mérkőzésen is védett a Vojvodina színeiben, a hét elején a Metalacot 3-2-re verték, majd a hétvégén közel 60 percet emberhátrányban játszva 1-0-ra kikaptak a Radniktól. A horvát másodosztályban szereplő NK Jarun 3-0-ra nyert az Orijent ellen, Gundel-Takács Bence ezúttal a cserepadon kapott helyet. Lyes Houri román első osztályban szereplő együttese, a Craiova a múlt héten az Academica Clincenit 3-1-re, a Chindia Targovistét pedig 1-0-ra verte, francia középpályásunk viszont sérülés miatt továbbra sem volt együttese keretében.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek