hu en
2023. Február 15. 14:53  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Vasvári Pál Általános Iskolában járt Schön Szabolcs és Szabó Levente

Szerda délelőtt egy újabb fehérvári általános iskolát látogattunk meg, ahol az érdeklődő diákok vidis ajándékokkal és autogramokkal is gazdagodtak.

Szerda délelőtt a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskolában vendégeskedett csapatunk két válogatott játékosa, Schön Szabolcs és Szabó Levente.

Az iskola tornatermében mintegy száz diák tehetett fel kérdéseket játékosainknak, majd dekázóverseny keretében a bátor jelentkezők vidis ajándéktárgyakat nyerhettek. Az esemény zárásaként Schön Szabolcs és Szabó Levente számos aláírást osztott ki a gyerekeknek a dedikálókártyákra, de sokan kértek autogramot pólóra, kézre vagy akár cipőre is. A résztvevő diákok ajándék vidis órarenddel is gazdagodtak, az iskolának pedig egy dedikált mezt és egy ajándék labdát adtak át játékosaink.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek