hu en
2022. Január 25. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az évet győzelemmel kezdő Puskás Akadémia vendégei leszünk vasárnap

A felcsúti együttes csütörtök este 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost, vasárnap pedig mi látogatunk a Pancho Arénába. 

2022. január 30-án, vasárnap 13 órakor kerül megrendezésre a felcsúti Pancho Arénában csapatunk első idei bajnoki mérkőzése a tabellán egy hellyel előttünk álló Puskás Akadémia FC ellen. A találkozóra szurkolói buszt indít klubunk, amelyre a VidiShopban lehet jelentkezni (részletek itt), a jegyinformációkat pedig ide kattintva olvashatjátok.

A téli átigazolási időszakban eddig nem volt komolyabb játékosmozgás Felcsúton, mindössze két játékos távozott, Papp Kristóf Budaörsre, Posztobányi Patrik pedig Zalaegerszegre került - mindketten kölcsönbe távoztak. Két kölcsönjátékos - Skribek Alen és Tamás Nándor - pedig visszatért Felcsútra, igaz, utóbbi már tovább is állt Csákvárra. Az eddigi egyetlen új igazolása vasárnapi ellenfelünknek a belga-algériai kettős állampolgársággal rendelkező Mohamed Mezgrani volt, aki a Budapest Honvédtól igazolt a Puskás Akadémiába.

A PAFC neve mellett 17 találkozót követően 34 pont szerepel, csupán egy ponttal van lemaradva a listavezető mögött. A lőtt gólok tekintetében (26 gól) a középmezőnyben foglal helyet a Puskás Akadémia, a kapott góljaik száma (18 gól) pedig ugyanannyi, mint amennyit mi kaptunk eddig. 

Hazai környezetben a 2021/2022-es idényben eddig két vereséget szenvedett el a PAFC - a Pakstól 6-1-re, a Kisvárdától pedig 1-0-ra kapott ki. A házi góllövőlista élén három játékos található (Alexandru Baluta, Corbu Marius és Jakub Plsek), mindannyian négyszer voltak eredményesek a bajnokságban.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után, csütörtök este a Puskás Akadémia hazai pályán 1-0-ra legyőzte az FTC-t.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek