hu en
2022. Január 18. 16:15  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói buszt indítunk a Puskás Akadémia elleni mérkőzésre

A különjárat minimum 30 fő jelentkezése esetén indul el január 30-án, a jegy ára 1000 forint.

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 18. fordulójában Felcsúton, a Pancho Arénában lép pályára január 30-án, vasárnap 13 órakor.

A találkozóra klubunk szurkolói buszt indít, a különjárat minimum 30 fő jelentkezése esetén közlekedik majd. Jelentkezni a VidiShopban lehet nyitvatartási időben, január 19-étől január 28-án 12.00-ig. A jegy ára 1000 forint, ami a biztosítást nem tartalmazza.

A busz január 30-án, vasárnap 11:45-kor indul a Piac térről, a Munkaügyi Központ elől, vissza pedig körülbelül 15 órakor, a felcsúti Pancho Aréna vendégparkolójából. A busz Zámolyon keresztül közlekedik majd, ott a Faluház előtti buszmegállóban 12:05-kor lesz lehetőségük szurkolóinknak a felszállásra. Kérjük azon szurkolóinkat, akik Zámolyban kívánnak felszállni a buszra, ezt előre jelezzék majd a VidiShopban a jegy megvásárlásakor!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek