hu en
2021. November 10. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fiola Attila: "San Marino ellen favorithoz méltóan, jól kell futballoznunk"

Védőnk is részt vett a válogatott keddi sajtótájékoztatóján.

Hétfőn még több csoportra osztva készültek a San Marino elleni hazai, és a lengyelek elleni idegenbeli vb-selejtező előtt álló férfi A-válogatott tagjai Telkiben, kedden viszont már a teljes keretnek tartott edzést Marco Rossi - olvasható az mlsz.hu-n.

A délutáni edzés előtt a válogatott egyik újonca, Kiss Tamás, valamint csapatunk védője, Fiola Attila válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Az idősebb, rutinosabb labdarúgók mindenben igyekeznek segíteni a fiatalokat, ugyanakkor az a játékos, aki eljutott a válogatott keretéig, már tisztában van vele, milyen elvárásoknak kell megfelelnie a csapatban, valamint azzal is, hogy minden gyakorláson száz százalékot kell nyújtania, ha szeretne szerephez jutni a nemzeti csapatban. Jelenleg még csak a San Marino elleni mérkőzésre készülünk, ezen a meccsen dominálnunk kell, és favorithoz méltóan, jó játékkal, magabiztosan megszerezni a három pontot. Varsóban egész más mérkőzésre van kilátás, biztosan többet kell majd védekeznünk, de a márciusi, budapesti mérkőzésből kiindulva bizakodó vagyok, úgy gondolom, esélyünk lehet egy jó eredmény elérésére" – fogalmazott Fiola Attila.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek