fehervarfc.hu mobile Switch to desktop
News / Archive
2021. August 27. Friday, 10:00 - fehervarfc.hu / molfehervarfc.hu
Hangolódj az MTK elleni meccsre már 18.00-tól az Aréna Teraszon!

Ezúttal is bemelegítő programokkal várunk benneteket Sóstón!

Szombat este az MTK Budapest látogat hozzánk, a 20.30-kor kezdődő mérkőzés előtt, már 18.00-kor kezdünk bemelegítő programokkal a B-szektor mögötti külső területen, az Aréna Terasznál, ahol 3+1 sörakcióval várjuk azon szurkolóinkat, akik kapunyitás előtt a stadionnál szeretnének hangolódni a mérkőzésre.

A gyerekek a minifoci mellett megrohamozhatják Stoplit a közös fotókért, legnagyobb szurkolóvá festethetik magukat az arcfestőkkel és tetoválókkal, kellő lufit durrogtathatnak el, valamint a gyerekek és felnőttek egyaránt meglengethetik az óriás Vidi-zászlókat, amelyről képek is készülnek majd.

19.00 és 22.45 között a MOL Aréna Sóstón belül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. 10-0 esetén mászni kell, tudjátok jól! Szintén kérhetsz arcfestést és tetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk.

Amikor már mindenki rajtra kész, és elfoglaltad a helyed, várva, hogy a játékosok a pályára lépjenek, még Stopli és barátja fognak értékes ajándékokat sálágyúzni a szurkolóknak!

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

Stadionbüfé

Az MTK Budapest elleni mérkőzésen a büfék üzemelni fognak, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre kerül a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

Újdonság, hogy a stadionon belül, a D1 szektor fölött lévő rendezvényterasz először kerül megnyitásra, itt a Dreher különleges meggysörét is megkóstolhatjátok!

Photo: molfehervarfc.hu
Back Up
A fehervarfc.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További részletek