hu en
2021. Augusztus 24. 06:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Dárdai és Makarenko a 4. forduló álomcsapatában

Ukrán középpályásunk egymás után kétszer a legjobbak között, Dárdai góllal és gólpasszal jelentkezett.

Az OTP Bank Liga 4. fordulója után is elkészítette szokásos statisztikai elemzését az InStat, figyelembe véve természetesen azt, hogy a Ferencváros elhalasztotta a Puskás Akadémia elleni bajnokiját.

Az adatokból kiderült, hogy csapatszinten a Vidi-játékosok hozták a legmagasabb InStat-átlagot a Kisvárda elleni 2-1-es győzelem során (249), köszönhetően többek között a hatékonyan megnyert párharcoknak (53%, 91 sikeres párharc). A hatékony védekezés mellé remek labdaszerzési arány is párosult, hiszen 76 kisvárdai átadást csíptek el játékosaink, a hétvége második legjobb csapata ebből a szempontból “csak” 64 labdát szerzett (a Gyirmót a Mezőkövesd ellen).

Ami a játékosok egyéni adatait illeti, a forduló álomcsapatában ezúttal is ott van Jevhen Makarenko, illetve a jobb oldali középpályások közül a legjobb teljesítményt a gólt és gólpasszt jegyző Dárdai Palkó nyújtotta, de a hétvége legjobb 20 játékosa között ott van Budu Zivzivadze és Rus Adrián is.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójának álomcsapata az InStat-értékek alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Hársfalvi András (Gyirmót, 270-es InStat-érték) - Farkas Dániel (Mezőkövesd, 271), Nikola Serafimov (ZTE, 290), Korhut Mihály (DVSC, 342), Matheus Leoni (Kisvárda, 267) - Jevhen Makarenko (MOL Fehérvár FC, 287), Dusan Pantelic (Bp. Honvéd, 273) - Dárdai Palkó (MOL Fehérvár FC, 294), Emir Halilovic (ZTE, 276), Nagy Dominik (Bp. Honvéd, 345) - Nenad Lukic (Bp. Honvéd, 304)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek