hu en
2021. March 02. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Photo: molfehervarfc.hu
A Paks együttesét fogadjuk szerda este

Hétközi fordulót rendeznek az OTP Bank Ligában. Vendégeink a tabella ötödik helyén állnak.

Az OTP Bank Liga 24. fordulóját március 2-án és 3-án rendezik, miénk a zárómérkőzés, szerdán, 20.00-tól a Paksi FC vendégeskedik a MOL Aréna Sóstóban. 

Bognár György csapata meglepetésre hazai pályán kapott ki a hétvégén az Újpesttől, ez volt a zöld-fehérek második tavaszi veresége, emellett háromszor nyertek és kétszer ikszeltek. A Paks - hozzánk hasonlóan - 46 gólt szerzett 23 mérkőzésen, vagyis átlagban két gólt lőnek meccsenként, ami remek mutató. Kapott gólok tekintetében már nem állnak ilyen jól, az eddigi fordulók során 43-szor kapituláltak, ami holtversenyben a második legrosszabb teljesítmény. Legeredményesebb játékosuk a góllövőlistát 13 találattal vezető Hahn János, de Ádám Martin is beköszönt már 7-szer, Bognár István pedig 6-szor. 

A mostani szezonban kétszer találkoztunk a Pakssal, Székesfehérváron 1-1 lett a végeredmény még augusztusban, az Atomvárosban pedig 1-0-ra kikaptunk decemberben.  

Eddig 15-ször fogadtuk NB I-es mérkőzésen a Paksot, 11-szer nyertünk, háromszor született döntetlen és mindössze egyszer kaptunk ki. A gólarány ezeken a találkozókon 35-9 a javunkra!

A téli átigazolási időszakban két játékos (Csősz Richárd és Kővári Róbert) távozott, három pedig érkezett. Vági András szabadon igazolható labdarúgóként írta alá szerződését télen a Paksi FC-vel, míg Tamás Olivér a Viditől került kölcsönbe, valamint a székesfehérvári nevelésű Szabó Bálint tért vissza Paksra - ő legutóbb kölcsönben az NB II-es Kaposvárban futballozott. 

A MOL Magyar Kupában nem jutott Bognár György csapata a legjobb 8 közé, hazai pályán a Budafok ejtette ki őket múlt szerdán. 

Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy a szerdán 20.00-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - Paksi FC bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük meg, kérünk benneteket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba! Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sport-on és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

 

Fehérvár FC - all rights reserved
This site uses cookies to deliver its services to offer you personalized advertisements and to analyze traffic. The usage data may be available to Google. By using this website you consent to the use of cookies. More information