hu en
2021. Január 13. 18:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szerdán egy edzéssel folytatódott a poreci edzőtábor

Délelőtt a munkáé, délután pedig a regenerálódásé volt a főszerep Horvátországban. 

Szerda reggel, a horvátországi edzőtáborozás során immár harmadik alkalommal, PCR-teszttel kezdte a napot csapatunk, és ahogy eddig is, ezúttal is minden játékos és stábtag tesztje negatív lett, vagyis továbbra is minden szigorú egészségügyi szabályt maximálisan betartanak a játékosok és az edzők, melyeket a Vidi orvosi csapata határozott meg és amelyek jóval szigorúbbak az érvényben lévő, mindenkire vonatkozó általános egészségügyi szabályoknál. 

A reggelit követően először az erőnléti edzők irányításával végeztek erősítő gyakorlatokat a játékosok a szállodában, majd 11 órától a közeli edzőpályán vezényelt edzést Márton Gábor vezetőedző. Azok a játékosok, akik tegnap 60 percnyi meccsterhelést kaptak, ezúttal könnyebb edzésen vettek részt, náluk a fő hangsúly a regenerálódáson volt.

Az edzés végén stábfocira került sor, a felszerelésmenedzserek mellett az orvosi csapat és az edzői stáb tagjai játszottak egymás ellen egy jó hangulatú meccset. 

Ebéd után pihenő következett, délután pedig voltak, akik a masszőröket látogatták meg, mások a szálloda wellness-részlegének szolgáltatásait vették igénybe. Vacsora előtt taktikai videózás szerepelt a programban, míg vacsora után minden bizonnyal korán ágyba kerülnek a játékosok.

Csütörtökön 13 órakor kezdődik a felkészülési mérkőzésünk, ellenfelünk a horvát bajnoki éllovas Dinamo Zagreb lesz. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek