hu en
2020. Október 12. 13:54  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Két fehérvári játékos is részt vett a női utánpótlás-válogatottak októberi felkészülésén

Október 5-től október 7-ig Lipóton készült a női U19-es és U17-es válogatott.

Két fehérvári fiatal hölgy is meghívót kapott a női U19-es és U17-es válogatottak októberi összetartására, melynek Lipót adott otthont. Székely Zsuzsanna (U19) és Pál Melitta (U17) korábban már tagjai voltak az U17-es és az U15-ös válogatottnak is. 

Október 1-jén Siófokon tartották az U14-es regionális válogatott összetartását. A Vidiből Izinger Kinga, Bognár Petra, Szombati Katalin, Pál Melitta és Fábián Virág kapott meghívót. Farkas Gerda sérülés miatt nem tudott részt venni a rangos eseményen. Játékosaink Siófokon jó teljesítményt nyújtottak, így bizakodva várjuk az utolsó kiválasztó napot, melyre október 14-én, szerdán Lipóton kerül sor, ahol az ország 4 régiójának csapatai mérkőznek meg egy minitorna során egymással. A torna az u15-ös leány válogatott kiválasztását szolgálja.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek