hu en
2020. Június 22. 08:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Köszönj el Rolitól a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjén!

A 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falon keresztül is üzenhetsz csapatkapitányunknak.

Többszáz fotó került már fel a MOL Aréna Sóstó LED-falára az elmúlt egy évben, nagyon sok szurkolónk jelezte ebben a formában is a csapatnak, hogy velük együtt küzdenek a sikerért. A 2019-2020-as szezon utolsó hazai mérkőzésén csapatkapitányunktól, Juhász Rolandtól köszönhetsz el a kijelzőn keresztül.

Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a kivetítőre, nem kell mást tennie, mint letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOS-re itt) majd a MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC meccset kiválasztva készíteni egy fotót! A lehetőség már akár most is adott minden szurkolónk számára. Az elkészült fotókat a kivetítő mellett Facebook-on is megjelenítjük majd, a találkozó lefújása után.

A MOL Aréna Sóstón belül pedig hosstesseink, valamint a Vidi-mezes, és a magyar válogatott mezét viselő Juhász Roland roll-up segítségével akár "közös" képet is csinálhattok Rolival!

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, két Vidi-sálat sorsolunk ki, az alkalmazáson belül pedig a mérkőzés előtt és a szünetben egy rövid, Juhász Roland-kvízzel készülünk, a kérdések helyes megfejtői között pedig további egy sál kerül kisorsolásra. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek