hu en
2020. Március 02. 14:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
STATISZTIKA
Zsinórban másodszor lett a forduló játékosa Ivan Petrjak

Petrjak mellett Hangya, Juhász, Stopira és Nikolics is a legjobbak között!

 

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk szombaton magabiztosan, 3-0-ra verte a Kaposvár csapatát. A mérkőzésen nyújtott teljesítményükkel öten is kiérdemelték, hogy bekerüljenek a forduló válogatottjába, Ivan Petrjak zsinórban másodszor lett a legjobb.

A 23. forduló válogatottja
Demjén Patrik (Zalaegerszeg, 341) - Hangya Szilveszter (MOL Fehérvár FC, 343), Miha Blazic (Ferencváros, 305), Juhász Roland (MOL Fehérvár FC, 282), Stopira (MOL Fehérvár FC, 315) - Cseri Tamás (Mezőkövesd, 351), Josip Knezevic (Puskás Akadémia, 312), Molnár Gábor (Diósgyőr, 304), Ivan Petryak (MOL Fehérvár FC, 367) - Nikolics Nemanja (MOL Fehérvár FC, 354), Mirko Ivanovski (Diósgyőr, 298)

A múlt heti négy játékos után ezúttal már öt Vidi-labdarúgót "köszönthetünk" a legjobbak között az InStat adatai alapján. Juhász Roland harmadjára van itt, a többiek pedig nemcsak bekerültek, de posztjukon a Kaposvár elleni teljesítményükre kapott értékelések a legjobb tízbe is emelik őket. Stopira a 8. legjobb balhátvéd-értéket kapta; Hangya Szilveszter jobbhátvédként (!) lett a 2.; Ivan Petrjak 367-tel zsinórban másodszor a forduló játékosa lett és egyúttal saját, múlt heti pontszáma mögött szintén a 2.; míg Nikolics Nemanja az 5. a támadók körében.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek