hu en
2019. December 29. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2019 - OKTÓBER: Musliu remek meccse a DVSC ellen

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2019 októberében Visar Musliu az egész idény egyik legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtotta a DVSC ellen.

A hó első meccsét a Debreceni VSC ellen vívtuk, Kovács és Musliu góljaival 2-1-re győztünk és itthon tartottuk a három pontot. Nyáron szerződtetett észak-macedón középhátvédünk már debütálásakor, a Kisvárda ellen nagyon magas, 341-es InStat-értéket kapott, de a hajdúságiak ellen még ezt is túlszárnyalta: 347-re pontozta őt a futballelemző cég.

Musliu 67 passzának 91%-a pontos volt ezen a találkozón, 12 párharcából 9-et megnyert, 5 fejpárbajból 3-szor győzött, 3 labdát elveszített és 7-et szerzett.

Október 27-én, a Ferencváros elleni találkozón a MOL Aréna Sóstóba látogatott a Porto és a Chelsea egykori BL-győztes hátvédje, Paulo Ferreira.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek