hu en
2019. Szeptember 13. 16:51  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JÁTÉKVEZETŐ
Kassai Viktor vezeti a Honvéd elleni bajnokit

A Puskás Akadémia ellen 2-0-ra megnyert találkozón is ő működött közre.

Kassai Viktor 1990-ben tett játékvezetői vizsgát, a hazai élvonalban 1999 óta, a nemzetközi porondon 2003 óta vezet mérkőzéseket. Az előző szezonban összesen nyolc alkalommal, a mostani évadban pedig eddig egyszer találkoztunk a rutinos sporival.

A DVSC ellen 2018 augusztusában 1-1-es döntetlent játszottunk, az MTK-tól szeptemberben 3-0-ra kikaptunk, a Paks vendégeként novemberben 4-0-ás sikert könyvelhettünk el, a Honvédot decemberben Székesfehérváron 2-0-ra vertük játékvezetése mellett. 2019-ben a Puskás Akadémia elleni 3-0-s vereség, az MTK elleni 3-1-es siker alkalmával, majd ismét egy PAFC elleni bajnokin (1-1) működött közre Vidi-meccsen. Ugyancsak Kassai vezette idén április elején az FTC elleni MK-negyeddöntő visszavágóját, melyet 2-0-ra nyertünk meg a MOL Aréna Sóstóban, legutóbb pedig a Puskás Akadémia elleni, 2-0-ra végződő összecsapáson találkoztunk vele.

Kassai Viktor munkáját az oldalvonalak mellől Kóbor Péter és Vígh-Tarsonyi Gergő, az alapvonalak mögül pedig Zierkelbach Péter és Szilasi Szabolcs fogják segíteni a szombaton 17 órakor kezdődő bajnokin. A tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Huszár Balázs Gergő látja majd el.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek