hu en
2019. Július 19. 10:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Továbbjutás esetén az EL harmadik selejtezőkörének hazai meccse is Felcsúton lesz

Az összecsapásra augusztus 8-án vagy 15-én kerülhet sor.

Székesfehérvár Önkormányzatának tájékoztatása alapján folyamatos, megfeszített munkavégzés folyik annak érdekében, hogy a stadionban lévő fertőzés eltávolításra kerüljön, azonban a MOL Fehérvár FC részére július 17-én megküldött hivatalos vizsgálati eredmények alapján az ivóvízhálózatban továbbra is kimutatható a „Pseudomonas aeruginosa" baktérium jelenléte. 

Mivel az UEFA részére július 19-én 12:00 óráig kell klubunknak nyilatkoznia, hogy továbbjutás esetén hol rendezi az Európa Liga 3. selejtezőkörét, így - tekintettel a fennálló helyzetre - a Pancho Aréna kerül megjelölésre hazai pályaként az érintett fordulóra annak érdekében, hogy kizárhassunk minden lehetséges rendezési- és egészségügyi kockázatot. 

Továbbra is bízunk benne, hogy mielőbb elhárul a fennálló probléma, és a csapat a legrövidebb időn belül visszaköltözhet Sóstóra!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek