hu en
2018. Szeptember 24. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Heti menü: szerdán és vasárnap is bajnokit játszik a Vidi

Előbb a Mezőkövesdet fogadjuk, majd Miskolcra látogatunk. A Vidi II vasárnap a listavezető FC Ajkát látja vendégül.

OTP Bank Liga NB I - 3. forduló
2018. szeptember 26. szerda 20.00: MOL Vidi FC - Mezőkövesd Zsóry FC

A 3. fordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzésünket szerda este pótoljuk a Mezőkövesd ellen. Kuttor Attila csapata várakozáson felül kezdte a szezont, jelenleg a 4. helyen áll 3 győzelemmel, 2 döntetlennel és 2 vereséggel. Szerdai ellenfelünk főleg hazai pályán eredményes eddig ebben a szezonban, öt hazai bajnokijukból hármat megnyertek, kétszer - az FTC és a Bp.Honvéd ellen - 1-0-ás vereséget szenvedtek. Idegenben eddig kétszer léptek pályára - a DVSC és az Újpest ellen - és mindkét találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.

OTP Bank Liga NB I - 9. forduló
2018. szeptember 30. vasárnap 18.00: DVTK - MOL Vidi FC
Vasárnapi ellenfelünk eddig csupán egyszer tudott nyerni a szezonban, emellett háromszor döntetlent játszott, négyszer pedig kikapott, így 6 ponttal a 10. helyről várják a piros-fehérek a Vidi elleni bajnokit. Holtversenyben a Kisvárdával és a Puskás Akadémiával, a második legtöbb gólt kapta a DVTK eddig a bajnokságban (14-et). 

NB III Nyugati csoport - 8. forduló
2018. szeptember 30. vasárnap 12.00: MOL Vidi FC II - FC Ajka
Az NB III-as bajnokság egyik legnagyobb favoritja, az éllovas FC Ajka látogat vasárnap délben Székesfehérvárra. A vendégek 6 győzelemmel és 1 döntetlennel állnak a tabella élén, és már most 5 pontos előnyük van az üldözőkkel szemben. Hét meccsen 22 gólt szerzett az Ajka, ami meccsenként több mint 3 lőtt gólt jelent.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek