hu en
2017. November 28. 12:13  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
STATISZTIKA
Loic Nego bekerült a 17. forduló válogatottjába

Francia hátvédünk neve már az egész szezon legjobbjai között is szerepel.

A vidi.hu-n az InStat futballelemző cég adatai alapján hétről hétre összeállítjuk a forduló csapatát, amelybe rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is bekerül. Csapatunk legutóbb a Paksi FC-n kerekedett felül 2-0-ra, és ezúttal a találkozón gólt szerző Loic Nego "képviseli" a Videoton FC-t a legjobbak között.

A 17. forduló válogatottja
Nagy S. (Debrecen) - Nego (Videoton FC), Heris (Puskás Akadémia), Wils (Haladás), Marquinhos Pedroso (Ferencváros) - Könyves (Debrecen), Sigér (Balmazújváros), Varga R. (Ferencváros) - Mengolo (Debrecen), Takács T. (Debrecen), Novothny (Újpest)

Loic Nego harmadik alkalommal került be a forduló legjobbjai közé és már csak eggyel marad el a jobbhátvédek között ebből a szempontból első Pauljevics Brankótól. A Paks ellen kapott 325-ös pontszám egyúttal a 4. legjobb, amit jobbhátvéd a 2017-18-as szezonban kapott.

A 2017-18-as idény álomcsapata átlagpontszám alapján
Dibusz (Ferencváros, 260) - Nego (Videoton FC, 258), Batik (Ferencváros, 256), Marquinhos Pedroso (Ferencváros, 267) - Suljic (Videoton FC, 271), Gorriarán Fontes (Ferencváros, 264), Windecker (Újpest, 263), Hadzic (Videoton FC, 251) - Lazovics (Videoton FC, 267), Henty (Videoton FC, 260), Novothny (Újpest, 255).

A Paks ellen nyújtott remek teljesítményének, valamint Lovrencsics Gergő 196-os pontszámának köszönhetően a már korábban is "csapattag" Suljic-Hadzic-Lazovics-Henty kvartetthez már Nego is csatlakozott, aki az ötödik Vidi-játékos a szezon legjobbjai között.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek